+45 42 40 60 78 mail@jonathandelfs.dk

Referencer

Jeg bliver ved med at vende tilbage til samarbejdet med Jonathan. Senest som freelancer i DanskOase, hvor han har spillet en stor rolle i udviklingen af vores kommunikation og marketing. Udover kompetent undervisning i online marketing discipliner, har han været guld værd i analytiske og strategiske processer for kommunikationen. Jonathan får ting til at ske, kort fortalt. Alt sammen pakket ind i et rart menneske.

Kathrine Wanninger, DanskOase

Jonathan har assisteret os til det videre arbejde med markedsføring igennem søgemaskinerne, betalt såvel som organisk. Ved at analysere vores situation og udforme en strategi der matcher vores behov, har han sendt os godt på vej mod vækst. Med et øget salg via annoncer og organisk trafik er vi meget tilfredse med den indsats Jonathan har leveret.”


Jonas Gidlund, 
Head of E-Commerce, Friluftsland

Jeg har oplevet Jonathan Delfs både som oplægsholder og rådgiver indenfor SEO og brug af Googles værktøjer. I begge tilfælde er hans dybe viden og evne til at formidle denne viden virkelig i særklasse. Her er ingen “smart i en fart” attitude, men en evne til roligt og empatisk at forklare, så man kan forstå det, uanset om man er nybegynder eller meget rutineret. Jonathan viser, hvordan du bruger SEO og Google-værktøjerne til at opnå en bedre bundlinje og følge indsatsen undervejs, så du har gode data at optimere og tage beslutninger ud fra.

Hanne Wick
, Virksomhedsrådgiver
, UdviklingOdder

Jonathan håndterede SEO i 28 markeder på 18 sprog, lancerede et lean PR eksperiment med tilhørende team, og trænede praktikanter og kollegaer i SEO-101.

Han har bidraget med et dybt og velfunderet perspektiv på SEO, og de bidrag har holdt os fokuseret på outreach som det mest effektive for Trendhim at arbejde på. Grundet det fokus har Jonathan også været leder for outreach teamet.

Bjørn Seaton, CMO, Trendhim

Vi har arbejdet med Jonathan Delfs gennem længere tid. Jonathan lavede den første digitale strategi i forbindelse med, at højskolen skulle åbne og han implementerede den også, så skolen kunne blive synlig og komme ud over rampen. Det lykkedes ret godt og derfor har vi siden holdt fast i Jonathans kompetencer. I dag hjælper han os med Google annoncer og sørger for, at vi får konverteringer på vores hjemmeside. Vi kan i den grad anbefale Jonathan.

Mette Swartz, Oasehøjskolen

Jeg har arbejdet sammen med Jonathan over flere år, og kender ham som en meget rar og hårdtarbejdende mand. Jonathan er drevet, motiveret og får altid ting til at ske.
Senest har jeg arbejdet med Jonathan på et hjemmeside-projekt, hvor han arbejdede med content-strategien, såvel som med online marketing. Jonathan har stor viden i dette område, og jeg kan helhjertet anbefale andre at arbejde med ham.

Filip Bruun Bech-Larsen, Typofree

Jonathan er en god mand. Jeg havde ham på mit salgsteam hos SUMOpix, og vi arbejdede tæt sammen ift. flere kunder. Jonathan har en super energi og er en meget pålidelig person. Jeg kan give ham mine bedste anbefalinger.

Morten Storgaard, SUMOpix.com

Jonathan er en meget detaljeorienteret og talentfuld medarbejder, og jeg har oplevet på tætteste hold at han kan levere resultater, ud fra de opgaver han har fået stillet sig.
Jakob Højland, BUO
DanskOase